aanbod van

DE SESSIE | MOEITELOOS COACHEN | HEALING SESSIE | INZICHTEN REIS | SHARE & CARE GROEPSESSIE

de sessie

± 1,5 uur €75

Pijnlijke ervaringen die we in dit leven of in een vorig leven mee hebben gemaakt, kunnen ons in het nu behoorlijk in de weg zitten.  Soms weet je wat er ooit gebeurd is, maar heel vaak ben je je er niet meer van bewust. Je ervaart wel de emoties of de fysieke pijn, maar je kunt het zelf niet (meer) plaatsen.  Door contact te maken met je onderbewustzijn, ga je je weer bewust worden van waar je pijn of emotie vandaan komen. Waarom je in het nu reageert, zoals je reageert.

Door de oude pijn te gaan zien en voelen, kun je het helen in jezelf. Het geeft je weer ruimte voor om jezelf te zijn. Hierdoor ga  je niet meer vanuit je overlevings-mechanismen reageren, maar kunnen blijven in de situatie en hier liefdevol mee om gaan. Je zult je vrijer, blijer, rustiger en  liefdevoller gaan voelen.

We maken o.a. gebruik van methodieken vanuit energetische therapie, regressie- en reïncarnatie  therapie, voice dialogue, moeiteloos coachen, meditatie en visualisatie. Er wordt in het moment gekeken wat passend is.

moeiteloos coachen

± 1,5 uur €75

Deze vorm van helen is bedacht door Marlon Brammer.

“Iets gaat pas weg als je naar jezelf hebt geluisterd en je je emoties en gedachtes hebt erkent”

Dat is vrede in jezelf krijgen. Door naar binnen te keren en te ervaren wat zich in je lichaam wil laten zien en daar gehoor aan te geven. 

healing sessie

± 1 uur €75

Tijdens een healing stem ik me volledig af op jou en volg ik intuïtief wat er op dat moment voor jou mag gebeuren.

Je kunt kiezen voor een intuïtieve healing, dan laten we in het moment ontstaan wat er voor je mag gebeuren.

Je kunt ook kiezen voor een gerichtere healing, als je voelt dat dat passender is:

  • Chakra healing.
  • Aarde verbinding healing.
  • Kosmische verbinding healing.
  • Healing bij fysieke klachten.

inzichten reis

± 1,15 uur €75

Misschien houden vragen over het leven je bezig en zou je daar meer inzichten en antwoorden in willen krijgen. Bijvoorbeeld; wat is mijn missie in dit leven, wie zijn mijn gidsen en begeleiders of wil je meer te weten komen over je ziel? Je gaat door middel van mediatie en visualisatie op reis om antwoorden te krijgen.

share & care groep

nog in ontwikkeling

 

Praktijk Jou Zijn

Hortensiastraat 6,
5644 KP Eindhoven

Terug naar boven