Ik ben Marleen van de Langenberg.

Gelukkig getrouwd met Joris en mama van onze zoon Finn!

Warm, lief, betrokken, meelevend en hoog gevoelig.

De afgelopen jaren ben ik zelf ook door een intense proces van bewustwording gegaan. Rond mijn 30ste liep ik vast in mezelf. Mijn lichaam zat letterlijk vol en ik zat helemaal niet lekker in mijn vel. Ik wist gewoon niet welke kant ik op moest gaan…. Totdat er een hele fijne spirituele coach op mijn pad kwam. Haar werkwijze, bleek voor mij, de manier te zijn van “therapie”. Wat een verademing was dat! Het voelde als thuiskomen. Dat is het begin geweest van mijn reis van bewustwording.

Gedurende mijn pad van bewustwording kwam ik er steeds meer achter wie ik echt ben. Door laagje voor laagje mijn pijnen aan te kijken en te helen, kwam ik steeds meer in contact met wie ik in wezen ben. Spiritualiteit is mijn thuis, daar vond en vind ik mezelf als gevoelig, hoog bewust mens. Ik hervond stukje bij beetje mijn eigen kracht weer en mijn richting in het leven.  Van niet geaard en ver weg van wie ik in wezen echt ben, naar in mijn lijf zijn en in contact zijn met wie ik echt ben, in contact met mijn ziel. Ik durf nu te leven vanuit mijn hart en ziel en mijn pad te volgen in het leven.

Ook begon ik gedurende mijn bewustwordingsproces te voelen dat ik een missie heb ik dit leven, dat ik iets waardevols en betekenisvols te doen heb. Mijn paranormale gaven en mijn kracht om bij mensen te voelen wat er speelt, wil ik graag inzetten om mensen te ondersteunen op hun pad van bewustwording. Mijn missie kreeg vorm in Praktijk Jou zijn; mensen ondersteunen om weer zichzelf te zijn! Om je weer te gaan herinneren wie je bent. Met de al mijn ervaring, omdat ik het pad zelf ook doorlopen heb.

Als geen ander weet ik dus hoe mooi en fijn, maar ook hoe angstig en onzeker het proces kan zijn waar jij je op dit moment in bevindt. Of dit proces voor jou groots voelt of misschien wat minder groots. Een stukje mee te kunnen lopen op jouw pad. Jouw vertrouwde en veilige haven te kunnen zijn, zodat ook jij weer dichter naar jou zijn kunt groeien.  Letterlijk met je mee te kunnen voelen, wat er in jou speelt.

Door de jaren heen heb ik cursussen en een opleiding gevolgd, om nu jou als ervaringsdeskundige te kunnen ondersteunen. Zoals de opleiding Energetisch Zelfhelend Therapeut bij Sensibel en de training Moeiteloos helen van Marlon Brammer.

 

Praktijk Jou Zijn

Hortensiastraat 6,
5644 KP Eindhoven

Terug naar boven